INFORMATIONSMATERIAL

På den här sidan kan du ladda ner material från Litteraturbanken. 

rösträttsspelet

I samband med vår utställning Rösträtt 1919 tog vi fram detta brädspel ur våra samlingar. Ladda hem, skriv ut och spela er in i Sveriges Riksdag – Rösträttsspelet från 1910

De nedanstående affischerna tog Litteraturbanken fram i samarbete med Svenska Vitterhetssamfundet till Bokmässan 2019. Här finns de för fri nedladdning – Varsågoda!

ordaffisch 1

Vill du ha affischen?

Denna affisch med citat av Anna-Greta Wide går att skriva ut genom att ladda hem den via vår Ljud & Bildsida. Storleken är 61 x 91 cm. Klicka på knappen så kommer du till nedladdningssidan.

ordaffisch 2

Vill du ha affischen?

Denna affisch med citat av Karin Boye går att skriva ut genom att ladda hem den via vår Ljud & Bildsida. Storleken är 61 x 91 cm. Klicka på knappen så kommer du till nedladdningssidan.

ordaffisch 3

Vill du ha affischen?

Denna affisch med citat av Carl Jonas Love Almqvist går att skriva ut genom att ladda hem den via vår Ljud & Bildsida. Storleken är 61 x 91 cm. Klicka på knappen så kommer du till nedladdningssidan.

ordaffisch 4

Vill du ha affischen?

Denna affisch med citat av Edith Södergran går att skriva ut genom att ladda hem den via vår Ljud & Bildsida. Storleken är 61 x 91 cm. Klicka på knappen så kommer du till nedladdningssidan.

ordaffisch 5

Vill du ha affischen?

Denna affisch med citat av Selma Lagerlöf går att skriva ut genom att ladda hem den via vår Ljud & Bildsida. Storleken är 61 x 91 cm. Klicka på knappen så kommer du till nedladdningssidan.