Nåja. Det gör han förstås inte. Men nu på Bokmässan har vi snickrat ett antal nya affischer och bokmärken, och Carl Jonas Love Almqvist har fått låna oss en fras till en affisch (och eftersom vi delar monter med våra vänner i Svenska vitterhetssamfundet, och det är samfundet som ger ut Almqvists samlade verk i tryckt form, så står också deras namn på trycksaken.) Titta förbi B01:04 på Bokmässan och se alla affischer på plats, inom glas och ram! Och hämta lite bokmärken, knappar och broschyrer när du tittar in och säger hej! Det vore roligt att råkas.

(Jodå. Vi vet. Det saknas lite interpunktion på affischen. Men det är strikt redigerat – av estetiska skäl. Originalet kan du förstås läsa hos Litteraturbanken.se: https://litteraturbanken.se/forfattare/AlmqvistCJL/titlar/SamladeVerk6/sida/3/etext.)